Facts & figures

  • 3, 4 & 5 mei 2018
  • Markt Maaseik
  • Gratis entree, 3 dagen lang!
  • Overdekt paviljoen

Voor de 5e keer op rij organiseert VZW EUREGIOFEESTEN de Van Eyckfeesten. Na 4 geslaagde edities gaan we dit jaar opnieuw in de hoogste versnelling met maar liefst 3 dagen feest! Op  3, 4 en 5 mei is iedereen van harte welkom om mee te vieren op de markt van Maaseik. Met verschillende bands waaronder de Limburgse top-act Wir Sind Spitze en andere live acts brengen we de gezelligheid van de Markt terug naar zijn oude glorie. Naar goede gewoonte gaat ook dit jaar opnieuw een groot deel van opbrengst naar het goede doel. Namelijk Sint-Vincentius Maaseik-Kinrooi.

Programma

Vrijdag, 3 mei 

We gaan om 20u00 van start met de Pop Night gesponsord door ING Bank. We mochten ze al eens eerder verwelkomen op ons feest, de band Revisited. Zij zullen de aftrap geven aan deze swingende avond. Aansluitend maakt ook de zuid-limburgse band Generation Gap opnieuw zijn opwachting. Samen geven deze bands dit jaar het startschot aan wat een geweldig weekend beloofd te worden. Hun reportoire? Een brede waaier van klassiekers en hedendaagse pop/rock muziek.

Zaterdag, 4 mei

Vanwege de voorgaande successen en op groots algemeen verzoek van onze ouden van dagen, organiseren we ook dit jaar graag opnieuw een Rimpelmatinee. Kom genieten van een middag gevuld met muziek, ambiance en indien het weer tegenzit, een overdekt paviljoen! Gezelligheid zoals in de goede ouwen tijd met artiesen zoals o.a. Frans Teunisz.

's Avonds verwelkomen we jullie opnieuw vanaf 20u00 om samen met de Limburgse topband Wir Sind Spitze de markt op z'n kop te zetten! Zij voorzien samen met Feest DJ Bas een avondvullend programma. Ambiance en plezier is sowieso verzekerd! 

Zondag, 5 mei

Na twee dagen stevig feesten volgt natuurlijk een stevige kate... een stevig ontbijt. Genodigden kunnen aanschuiven tussen 11u00 en 13u00 voor het Thank-You- ontbijt. In de middag is er de Van Eyck Fair met diverse live-bands zoals 'Two of Us' en 'Duo Whenever'.

 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR